PREŠLI SMO NA www.krscanskiforum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Međugorje

3 posters

Go down

Međugorje Empty Međugorje

Postaj by Melito čet vel 03, 2011 2:39 am

Svima nama znano mjesto, centar duhovnosti za katolike. Što mislite općenito o svemu što se događa u ovome mjestu: navodnom ukazivanju Marije, čudesnim iscjeljenjima i svime ostalim što je povezano s Međugorjem.

P.S. Znamo da su protestanti većina na ovom forumu, ali to ne znači da ćemo u skoroj budućnosti imati i nekog katolika, pa bih molio da se raspravlja u duhu ljubavi bez vrijeđanja druge strane Very Happy

Zadnja promjena: Melito; čet vel 03, 2011 2:49 am; ukupno mijenjano 1 put.
Melito
Melito
Admin
Admin

Broj postova : 293

https://krscanski.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Međugorje Empty Re: Međugorje

Postaj by Davor čet vel 03, 2011 2:42 am

Nesto se definitivno cudno ukazalo na nebu.Oni tvrde da je to Marija u sto ja ne vjerujem.Oni dolaze u Međugorje,ljube tu zemlju,tvrde da je sveta,sto je posve nebiblijski.Stavljaju djevicu Mariju na prvo mjesto,a svi znamo ko treba biti na prvom mjestu.
Davor
Davor
početnik
početnik

Broj postova : 72

[Vrh] Go down

Postaj by SaoPaulo čet vel 03, 2011 9:05 am

Licno mislim... da se sotona veoma trudi da prevari sve ljude, a posebno se trudi da zavede i prevari hriscane.
Trun u oku sotoni je Dobri Isus. I tako djavo ima ciljnu grupu koju zeli razbiti, a to su Hristovi sledbenici.

Ja mislim da on to veoma uspesno cini, i mnogi su prevareni.

Medugorje je jedno od mesta gde on tu prevaru siri i razvija. Prvo vara mnoge katolike, a drugo na taj nacin zbunuje hriscane cudesima koja cini, navodeci ih na sumnju, ili stavljajuci akcenat na cudesima i natprirodnom.

Tako da ja verujem da se tu nesto dogodilo, ali da je to jedna opasna prevara.

SaoPaulo

Broj postova : 24

[Vrh] Go down

Postaj by Davor čet vel 03, 2011 9:34 am

da upravu si brate...i Biblija kaze da se sotona oblaci u "anđele svijetla" da bi prevario ljude..
Davor
Davor
početnik
početnik

Broj postova : 72

[Vrh] Go down

Postaj by Melito ned vel 06, 2011 2:45 am

Smrznuta Djevica Marija pojvaila se u Michiganu

Nema sumnje da se hiljade ljudi širom SAD mole za kraj izuzetno hladnog vremena koje pravi velike probleme u nekoliko država. Čini se kao da neko ipak sluša njihove molitve.
Nešto nalik liku Djevice Marije pojavilo se u obliku ledenice u Michiganu, čiji su žitelji nemalo iznenađeni zbog toga.

Jennifer Bloomer bila je jedna od prvih koja je vidjela 'božanski' komad leda.

"Kad sam došla na posao ujutro, neko nas je pozvao: 'Morate doći van da vidite ovo'. Kad smo izašli vidjeli smo Djevicu Mariju", kaže ona i dodaje:

"Bilo je ludo. Gledali smo s nevjericom. Bilo je stvarno cool".

Komad leda trenutno je pohranjen u zamrzivač u radnim prostorijama Bloomerove dok ne odluče šta će učiniti s njim.

Smrznuta Djevica Marija pojavila se otprilike u isto vrijeme kad je kip Gospe počeo 'plakati' u državi Ohio. Svjedoci su prije nekoliko dana izjavili da su jasno vidjeli suze na obrazu i bradi kipa koji se čuva u knjižari u mjestu Reading, Ohio, prenio je Daily Mail.

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/clanak/110206008
Melito
Melito
Admin
Admin

Broj postova : 293

https://krscanski.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down